L'aceto balsamico tradizionale di Modena

By: Gianni Salvaterra

Code: MANCUC1000420

35.00
WITH FREE SHIPPING
30.00 € *
IF YOU PICK UP IN STORE
Discounted price if you collect the product in our shops in Milan and Cambiago:
* Optional choice in the cart
Add to cart
SAFE PAYMENTS
pagamenti sicuri
Request information
Book a date
L'aceto balsamico tradizionale di Modena

By:

Code: MANCUC1000420

35.00
WITH FREE SHIPPING
30.00 € *
IF YOU PICK UP IN STORE
Discounted price if you collect the product in our shops in Milan and Cambiago:
* Optional choice in the cart
Add to cart
SAFE PAYMENTS
pagamenti sicuri
Request information
Book a date

L'aceto balsamico tradizionale di Modena

Features

Author: 

Publisher:  Edizioni Calderini

Place of printing:  Bologna

Year of publication: 

Realizzato per conto del Consorzio tra Produttori di Aceto Balsamico Tradizionale di Modena, il volume tratta le particolari tecniche produttive ed il più corretto metodo di utilizzo in cucina di un prodotto ormai rinomato nel mondo. La prefazione è di Luciano Pavarotti, le fotografie sono state realizzate dallo stesso curatore, esperto di gastronomia e fotogiornalista indipendente. una cantina "a prova di vino". Il volume riporta 143 fotografie.

Product Condition:
Specimens in good condition. Sovraccoperte and cuts with traces of dust.

ISBN Code:  8870198138

EAN:  9788870198133

Pages:  213

Format:  Hardback with dust jacket

Dimensions (cm):
Height:  31

Description

Foreword by Luciano Pavarotti. In collaboration with the Consortium of producers of traditional Balsamic Vinegar of Modena. A copy is copy no.3240/3500. The second copy is the copy no.3208/3500. Many of the photographs.

Product availability

Immediate availability
Ready for delivery within 2 working days from ordering the product.

Alternative proposals
It could also interest you