L'aceto balsamico tradizionale di Modena
Features
Author: Gianni Salvaterra
Publisher: Edizioni Calderini
Place of printing: Bologna
Year of publication: 1994
Realizzato per conto del Consorzio tra Produttori di Aceto Balsamico Tradizionale di Modena, il volume tratta le particolari tecniche produttive ed il più corretto metodo di utilizzo in cucina di un prodotto ormai rinomato nel mondo. La prefazione è di Luciano Pavarotti, le fotografie sono state realizzate dallo stesso curatore, esperto di gastronomia e fotogiornalista indipendente. una cantina "a prova di vino". Il volume riporta 143 fotografie.
Product Condition:
Specimens in good condition. Sovraccoperte and cuts with traces of dust.
ISBN Code: 8870198138
EAN: 9788870198133
Pages: 213
Format: Hardback with dust jacket
Dimensions (cm):
Height: 31
Description
Foreword by Luciano Pavarotti. In collaboration with the Consortium of producers of traditional Balsamic Vinegar of Modena. A copy is copy no.3240/3500. The second copy is the copy no.3208/3500. Many of the photographs.
Product availability
Immediate availability
Ready for delivery within 2 working days from ordering the product.